Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Phenolic Compounds in Food

Characterization and Analysis

Ebook (PDF Format)

Phenolic compounds, one of the most widely distributed groups of secondary metabolites in plants, have received a lot of attention in the last few years since the consumption of vegetables and beverages with a high level of such compounds may reduce risks of the development of several diseases. This is partially due to their antioxidant power since other interactions with cell functions have been discovered. What's more, phenolic compounds are involved in many functions in plants, such as sensorial properties, structure, pollination, resistance to pests and predators, germination, processes of seed, development, and reproduction.Phenolic comp… Mehr

CHF 254.10

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Gutierrez-Uribe, Janet Alejandra (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4987-2297-1
  • EAN: 9781498722971
  • Produktnummer: 25891183
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 450 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 17'139 KB
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 52 schwarz-weiße Abbildungen, 21 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


106751911

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.