Produktbild
William Littell Tizard

An Article about Water in the Brewing Process

Buch

This text contains a concise treatise on the role of water in the brewing process, including details on equipment, contamination, testing, and much more besides. Comprising a wealth of invaluable brewing information, step-by-step instructions, and handy tips, this text is ideal for the beginner and makes for a worthy addition to collections of brewing literature. The chapters contained herein include: 'Conflicting Opinions', 'Hard and Soft', 'Organic Matter', 'Salt in Water', 'Snow', 'Rivers', 'The Shannon', 'Washing and Tea Water', 'Alkalis and Lime', 'Virtue of Hardness', 'Burton', 'Gypsum', 'Filtration', 'Sun and Air', 'Illustrative Anecdo… Mehr

CHF 12.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4465-3498-4
  • EAN: 9781446534984
  • Produktnummer: 11038540
  • Verlag: Gleed Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 38 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.2 cm 63 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 63

15 weitere Werke von William Littell Tizard:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.