Produktbild
Luciano Paulino (Hrsg.) da Silva

Oleic Acid

Dietary Sources, Functions & Health Benefits

Buch

Oleic acid is a monounsaturated fatty acid ubiquitous in nature. This book discusses the physical-chemical properties, natural sources, evolutionary aspects, biosynthesis, catabolism, nutritional value, health benefits, and biotechnological uses of oleic acid. Specific topics discussed include oleic acid roles in natural and genetically modified plants, mammalian milk, biofuel production, brain, enzyme immobilisation, and cancer.

CHF 345.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-62618-332-2
  • EAN: 9781626183322
  • Produktnummer: 17677163
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 243 S.
  • Masse: H25.7 cm x B18.3 cm x D1.7 cm 550 g
  • Gewicht: 550
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.