Produktbild
James Hamilton-Paterson

Cooking With Fernet Branca

Ebook (EPUB Format)

Gerald Samper, an effete Englishman, lives on a hilltop in Tuscany. He is a ghostwriter for celebrities, and a foodie, whose weird tastes include 'Mussels in Chocolate and Garlic' and 'Fernet Branca Ice Cream'. His idyll is shattered by the arrival of Marta, a vulgar woman from a former Soviet republic now run by gangsters, notably male members of her family. She is a composer in a neo-folk style who claims to be writing a score for a trendy Italian film director. The neighbours' lives disastrously intertwine. The entourages of the rock star and the director come and go; mysterious black helicopters bring news of mayhem in Voynova, Marta's ho… Mehr

CHF 14.80

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-571-26767-5
  • EAN: 9780571267675
  • Produktnummer: 13864204
  • Verlag: Princeton University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 430 KB
  • Auflage: Main

Über den Autor


James Hamilton-Paterson

52 weitere Werke von James Hamilton-Paterson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.