Produktbild
Björn Frantzén

World-Class Swedish Cooking

Artisanal Recipes from One of Stockholm's Most Celebrated Restaurants

Ebook (EPUB Format)

Chefs Björn Frantzén and Daniel Lindeberg dish the kitchen secrets that have made their restaurant (Frantzén/Lindeberg) renowned as the Best Swedish Restaurant of 2012, earning two Michelin stars and delighted reviews from Swedes and tourists alike. From the raw, season-conscious ingredients to artistic plating, these one-of-a-kind dishes are the product of the uncompromising, detail-oriented chefs. Infuse some top-notch Swedish fun into your kitchen!Frantzén and Lindeberg take readers on their journey to culinary stardom, and their passion shines through in this beautiful book. They weave their story and culinary theory together with the dis… Mehr

CHF 16.95

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Lindeberg, Daniel
  • ISBN: 978-1-62636-493-6
  • EAN: 9781626364936
  • Produktnummer: 22301248
  • Verlag: Simon + Schuster Inc.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 40'392 KB

1 weiteres Werk von Björn Frantzén:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.