Produktbild
Andrew F. Smith

The Tomato in America

Early History, Culture, and Cookery

Buch

From the Americas to Australasia, from northern Europe to southern Africa, the tomato tickles the world's taste buds. In the United States alone, more than twelve million tons of tomatoes are devoured annually. This peculiar fruit has variously been considered poisonous, curative, and aphrodisiacal. Herbalists have associated it with the golden apple of classic Greek texts, while Mayans and other Mesoamerican peoples used it in their cookery.In this first concerted study of the tomato in America, Andrew F. Smith separates myth from historical fact, beginning with the Salem, New Jersey, man who, in 1820, allegedly attracted spectators from hun… Mehr

CHF 32.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-252-07009-9
  • EAN: 9780252070099
  • Produktnummer: 9528676
  • Verlag: University Of Illinois Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Masse: H22.7 cm x B15.4 cm x D1.9 cm 350 g
  • Abbildungen: Illustrations
  • Gewicht: 350

36 weitere Werke von Andrew F. Smith:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.