Produktbild
Adnan Y. (Hrsg.) Tamime

Microbial Toxins in Dairy Products

Ebook (PDF Format)

Food-borne diseases, including those via dairy products, have been recognised as major threats to human health. The causes associated with dairy food-borne disease are the use of raw milk in the manufacture of dairy products, faulty processing conditions during the heat treatment of milk, post-processing contamination, failure in due diligence and an unhygienic water supply. Dairy food-borne diseases affecting human health are associated with certain strains of bacteria belonging to the genera of Clostridium, Bacillus, Escherichia, Staphylococcus and Listeria, which are capable of producing toxins, plus moulds that can produce mycotoxins such… Mehr

CHF 148.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-118-82365-1
  • EAN: 9781118823651
  • Produktnummer: 22132184
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 3'198 KB

Über den Autor


Adnan Y. Tamime is a Consultant in Dairy Science and Technology, Ayr, UK. He is the Series Editor of the SDT's Technical Book Series.

21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.