Produktbild
J-P (Hrsg.) Renou

Magnetic Resonance in Food Science

An Exciting Future

Buch

Proceedings from the 10th International Conference on the applications of Magnetic Resonance in Food Science to celebrate its 10th anniversary.

CHF 165.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Belton, Peter S (Hrsg.) / Webb, G A (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-84973-233-8
  • EAN: 9781849732338
  • Produktnummer: 11315436
  • Verlag: Royal Society of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 212 S.
  • Masse: H24.2 cm x B16.8 cm x D1.7 cm 466 g
  • Abbildungen: No
  • Gewicht: 466
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


J-P Renou is currently holds the post of Director of Research, leader of the FGA group, Plant Genomics Research (URGV), France. P S Belton is Professor of Chemistry at the University of East Anglia and is a former Deputy Director of the Institute of Food Research, UK. G A Webb is based at the Royal Society of Chemistry in London. He has edited about 130 volumes, mostly concerned with magnetic resonance studies.

1 weiteres Werk von J-P (Hrsg.) Renou:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.