Produktbild
William Littell Tizard

The Theory and Practice of Brewing - Illustrated; Containing the Chemistry, History, and Right Application of All Brewing Ingredients and Products; Fu

Buch

This book comprises a comprehensive treatise on the theory and practice of brewing, including information on the chemistry, history, and right application of all brewing ingredients and products, as well as a full exposition of the principled of conversion and extraction in the mash-tun, along with comments on the philosophy of climate, season and site. A detailed text sure to appeal to the serious brewer, this book makes for a great addition to collections of brewing literature and is not to be missed. The chapters of this book include: 'Introduction', 'Ingredients', 'Malting', 'Water', 'Mashing', 'Sparging', 'Hops', 'Boiling', 'Cooling', 'R… Mehr

CHF 56.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4455-8863-6
  • EAN: 9781445588636
  • Produktnummer: 11379382
  • Verlag: Davidson Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 606 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D3.5 cm 798 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 798

15 weitere Werke von William Littell Tizard:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.