Produktbild
Lisa (Hrsg.) Jordan

Health and Quality Control in Food Industry

Buch

Substantial information regarding food, quality control and health is provided in this book. Food is an essential necessity for the survival of humankind and this book presents an extensive analysis of food industry that runs the supply of food, its current trends and the way forward to ensure food security and health. The global food industry serves a population of seven billion people and has the biggest market. This book highlights the issues of world hunger and discusses how food shortages endanger water and energy supply. It is organized under two sections: health aspects and quality control. Food producers, industry experts, corrosion p… Mehr

CHF 163.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-63239-417-0
  • EAN: 9781632394170
  • Produktnummer: 18274015
  • Verlag: ML Books International - IPS
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 250 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D1.8 cm 520 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 520

18 weitere Werke von Lisa (Hrsg.) Jordan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.