Produktbild
A. (Hrsg.) Pandey

Coffee Biotechnology and Quality

Proceedings of the 3rd International Seminar on Biotechnology in the Coffee Agro-Industry, Londrina, Brazil

Buch

Coffee Biotechnology and Quality is a comprehensive volume containing 45 specialised chapters by internationally recognised experts. The book aims to provide a guide for those wishing to learn about recent advances in coffee cultivation and post-harvest technology. It provides a quantitative and rational approach to the major areas of coffee research, including breeding and cloning, tissue culture and genetics, pest control, post-harvest technology and bioconversion of coffee industry residues into commercially valuable products. The chapters review recent experimental work, allowing a conceptual framework for future research to be i… Mehr

CHF 346.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Roussos, S. (Hrsg.) / Sera, T. (Hrsg.) / Soccol, C. R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-90-481-5565-1
  • EAN: 9789048155651
  • Produktnummer: 10317685
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 564 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D3.0 cm 844 g
  • Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2000
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 844

2 weitere Werke von A. (Hrsg.) Pandey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.