Produktbild
Jean-Marie Bouvier

Extrusion Processing Technology

Food and Non-Food Biomaterials

Buch

The only up-to-date book on this important technology, Extrusion Processing Technology: Food and Non-Food Biomaterials bridges the gap between the principles of extrusion science and the practical know how of operational engineers and technicians. Written by internationally renowned experts with over forty years of experience between them, this valuable reference for food scientists, food engineers, chemical engineers, and students includes coverage of new, greener technologies as well as case studies to illustrate the practical, real-world application of the principles in various settings.

CHF 225.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Campanella, Osvaldo H.
  • ISBN: 978-1-4443-3811-9
  • EAN: 9781444338119
  • Produktnummer: 15780995
  • Verlag: John Wiley and Sons Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 530 S.
  • Masse: H25.2 cm x B19.7 cm x D2.7 cm 1'218 g
  • Gewicht: 1218
  • Sonstiges: Professional & Vocational

2 weitere Werke von Jean-Marie Bouvier:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.