Produktbild
G A (Hrsg.) Webb

Magnetic Resonance in Food Science

A View to the Future

Buch

Magnetic Resonance has long demonstrated its tremendous versatility in many areas of science. Nowhere has this been more apparent than in food science, where problems encountered in a variety of situations can be resolved using one of the many techniques available to the magnetic resonance practitioner. From structural studies and investigations of molecules in frozen sugar solutions, to identifying the origins of salmon and detecting free radicals in irradiated food, magnetic resonance techniques can provide useful information. Divided into four sections, the book consists of top-quality contributions from renowned international scient… Mehr

CHF 129.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Belton, Peter S (Hrsg.) / Gil, A M (Hrsg.) / Delgadillo, I (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-85404-870-0
  • EAN: 9780854048700
  • Produktnummer: 1524125
  • Verlag: Royal Society of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 250 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D0.0 cm 690 g
  • Abbildungen: No
  • Gewicht: 690
  • Sonstiges: Professional & Vocational

38 weitere Werke von G A (Hrsg.) Webb:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.