Produktbild
John A. Bower

Statistical Methods for Food Science

Introductory Procedures for the Food Practitioner

Ebook (PDF Format)

The recording and analysis of food data are becoming increasingly sophisticated. Consequently, the food scientist in industry or at study faces the task of using and understanding statistical methods. Statistics is often viewed as a difficult subject and is often avoided because of its complexity and a lack of specific application to the requirements of food science. This situation is changing - there is now much material on multivariate applications for the more advanced reader, but a case exists for a univariate approach aimed at the non-statistician.This book provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientis… Mehr

CHF 165.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4443-2095-4
  • EAN: 9781444320954
  • Produktnummer: 13900281
  • Verlag: John Wiley & Sons
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 4'196 KB
  • Auflage: 1. Auflage

Über den Autor


John Bower is Lecturer and Course Leader (Bsc Food Studies) at Queen Margaret University, Edinburgh, UK

4 weitere Werke von John A. Bower:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.