Produktbild
Dewey L. Harris

Pork Production Systems

Efficient Use of Swine and Feed Resources

Buch

Pork continues to occupy an important position as a food source in affluent societies as well as in developing countries with slower economic growth. The growth of the world swine population continues at a faster rate than that of the human population, a reflection of the sustained demand for pork in all parts of the world. The technical basis for commercial production of swine was presented in our two earlier textbooks-Swine Production in Temperate and Tropical Environ­ ments, by Pond and Maner, 1974, and Swine Production and Nutrition, by Pond and Maner, 1984. In view of rapidly advancing technology and an appreciation for the systems appro… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Maner, Jerome H. / Pond, Wilson G.
  • ISBN: 978-1-4613-6754-3
  • EAN: 9781461367543
  • Produktnummer: 15208983
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 460 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm x D2.4 cm 858 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 1991
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 858

2 weitere Werke von Dewey L. Harris:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.