Bioinspired Smell and Taste Sensors
?This book discusses the field of bioinspired smell and taste sensors which includes many new areas: sensitive materials, physiological modelling and simulation, and more. Similar to biological chemical sensing systems, bioinspired smell and taste sensors are characterized with fast responsive, high specificity and sensitivity. One of the most important parts of the field is that of sensitive elements originated from biological components, which enable the detection of chemical signals by mimicking the biological mechanisms. This book detailed describes processing, devices, recognition principles of sensitive materials, and concrete realizati…
Mehr
CHF 211.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V301:
Libri-Titel folgt in ca. 2 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Liu, Qingjun (Hrsg.) / Wu, Chunsheng (Hrsg.) / Hsia, K. Jimmy (Hrsg.)
- ISBN: 978-94-017-7332-4
- EAN: 9789401773324
- Produktnummer: 18388357
- Verlag: Springer-Verlag GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 328 S.
- Masse: H24.1 cm x B15.9 cm x D2.2 cm 813 g
- Abbildungen: Book; 50 schwarz-weiße und 10 farbige Abbildungen, Bibliographie
- Gewicht: 813
13 weitere Werke von Ping (Hrsg.) Wang:
Bewertungen
Anmelden