Produktbild
Natalie Scott

Gourmet's Guide to New Orleans: Creole Cookbook

Buch

The most popular and enduring of all the great New Orleans Creole cookbooks, this fabulous volume features hundreds of time-tested recipes for which the city is famous. Included are the house specialties of Antoine's, Arnaud's, Galatoire's, Brennan's, the Pontchartrain--in short, almost every great New Orleans restaurant, along with many fine but unheralded dining establishments. Lightning Print on Demand Title

CHF 21.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Jones, Caroline / Dix, Dorothy (Solist)
  • ISBN: 978-0-88289-079-1
  • EAN: 9780882890791
  • Produktnummer: 9213360
  • Verlag: Pelican Pub Co
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1999
  • Seitenangabe: 116 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.1 cm x D1.0 cm 209 g
  • Gewicht: 209

8 weitere Werke von Natalie Scott:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.