Patisserie
Master the Art of French Pastry
An exhaustive list of authentic recipes, with detailed step-by-step photos to simplify even the most difficult cakes and pastries for the home baker. Illustrated in full colour throughout, this is the definitive guide.
CHF 48.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-74379-094-6
- EAN: 9781743790946
- Produktnummer: 19082817
- Verlag: Hardie Grant London Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 287 S.
- Masse: H33.5 cm x B25.0 cm x D3.5 cm 2'039 g
- Abbildungen: full colour illustrations and photography
- Gewicht: 2039
Über den Autor
In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the techniques and traditions of France's grand patisseries.
1 weiteres Werk von Mélanie Dupuis:
Bewertungen
Anmelden