Produktbild
A. B. Marshall

Book of Ices, Including Cream and Water Ices, Sorbets, Mousses, Iced Souffles, and Various Iced Dishes

Buch

From Marshall's School of Cookery, a nineteenth-century institution in Central London, comes this practical guide to making more than one hundred cream ices and sorbets, with detailed description of preservation technique. Illustrated with line drawings of available mould shapes.

CHF 25.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-905530-08-3
  • EAN: 9781905530083
  • Produktnummer: 2655170
  • Verlag: Impala
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 92 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.6 cm 145 g
  • Gewicht: 145

5 weitere Werke von A. B. Marshall:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.