Produktbild
Paul H. (Hrsg.) Moore

Sugarcane

Physiology, Biochemistry and Functional Biology

Ebook (EPUB Format)

Physiology of Sugarcane looks at the development of asuite of well-established and developing biofuels derived fromsugarcane and cane-based co-products, such as bagasse. Chaptersprovide broad-ranging coverage of sugarcane biology,biotechnological advances, and breakthroughs in production andprocessing techniques. This single volume resource brings togetheressential information to researchers and industry personnelinterested in utilizing and developing new fuels andbioproducts derived from cane crops.

CHF 230.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Botha, Frederik C. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-118-77138-9
  • EAN: 9781118771389
  • Produktnummer: 16367896
  • Verlag: John Wiley & Sons
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 716 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 13'104 KB
  • Auflage: 1. Auflage

Über den Autor


Paul H. Moore is head of the Cellular and Molecular Biology Research Unit of the Hawaii Agriculture Research Center in Kunia,, Hawai'i and former Research Leader of the USDA/ARS Sugarcane Research Unit. Frederik C.Botha is Executive Research Manager of Sugar Research Australia in Queensland, and former Director of the South African Sugarcane Research Institute.

6 weitere Werke von Paul H. (Hrsg.) Moore:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.