Produktbild
Christine France

Sauces, Salsas, Dressings and Dips

Buch

Bring out wonderful flavors and aromas in your food with this collection of quick and easy recipes for delicious sauces, hot and fiery salsas, creamy dips, tasty relishes and marinades and simple dressings.

CHF 26.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7548-2336-0
  • EAN: 9780754823360
  • Produktnummer: 8256226
  • Verlag: Anness Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H24.9 cm x B28.8 cm x D2.4 cm 1'536 g
  • Abbildungen: 300 colour photographs
  • Gewicht: 1536
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Christine France began her career in the late Robert Carrier's photographic studio, styling food for photography and writing recipes. She left to work in magazines, notable as Deputy Cookery Editor of Good Housekeeping, Cookery Editor of Woman's Realm and contributor to BBC Good Food. Now freelance, Christine's varied work includes writing books (over 30 titles), cookery features for magazines and newspapers, radio and TV, recipe and product development, restaurant reviewing and cookery teaching.

20 weitere Werke von Christine France:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.