Produktbild
Lothar Leistner

Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality

Buch

Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality is the first work on hurdle technology in which all aspects, the possibilities and limitations of hurdle technology, are comprehensively outlined and evaluated. World-renowned on the subject, Leistner and Gould were instrumental in the development of the hurdle technology concept and in the last decades have obtained much practical experience in the application of this successful approach in the food industry worldwide.

CHF 186.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Gould, Grahame W.
  • ISBN: 978-0-306-47263-3
  • EAN: 9780306472633
  • Produktnummer: 1690557
  • Verlag: Springer Nature
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 194 S.
  • Masse: H26.4 cm x B17.7 cm x D1.8 cm 649 g
  • Auflage: 2002
  • Gewicht: 649

2 weitere Werke von Lothar Leistner:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.