Produktbild
Michael J. Lewis

Brewing

Buch

Brewing is designed for those involved in the malting, brewing, and allied industries who have little or no formal training in brewing science. While some elementary knowledge of chemistry and biology is necessary, the book clearly presents the essentials of brewing science and its relationship to brewing technology. Brewing focuses on the principles and practices most central to an understanding of the brewing process, including preparation of malt, hops, and yeast; the fermentation process; microbiology and contaminants; and finishing, packaging, and flavor. The second edition gives more emphasis to engineering and technological aspects, wi… Mehr

CHF 115.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Young, Tom W.
  • ISBN: 978-0-306-47274-9
  • EAN: 9780306472749
  • Produktnummer: 1429096
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 412 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.2 cm 594 g
  • Auflage: 2nd ed. 2001
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 594

23 weitere Werke von Michael J. Lewis:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.