Produktbild
Harvey Levenstein

Revolution at the Table

The Transformation of the American Diet

Buch

In this wide-ranging and entertaining study Harvey Levenstein tells of the remarkable transformation in how Americans ate that took place from 1880 to 1930.

CHF 49.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-520-23439-0
  • EAN: 9780520234390
  • Produktnummer: 9545365
  • Verlag: University of California Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 314 S.
  • Masse: H23.0 cm x B15.5 cm x D2.0 cm 470 g
  • Abbildungen: 20 b-w photographs
  • Gewicht: 470
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Harvey Levenstein is Professor Emeritus of History at McMaster University in Hamilton, Ontario. Among his books are Paradox of Plenty: A Social History of Eating in Modern America, Revised Edition (California, 2003), Seductive Journey: American Tourists in France from the Jefferson to the Jazz Age (1998), and Communism, Anticommunism and the CIO (1981).

7 weitere Werke von Harvey Levenstein:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.