Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables
Technological Interventions in Processing of Fruits and Vegetables presents a wide selection of the latest concepts in the fast-changing field of processing of fruits and vegetables (FAV). It provides key information on many new and different techniques used for processing of fruits and vegetables while also exploring the pros and cons of the various methods. There is an urgent need to explore and investigate waste in the processing of fruits and vegetables and how different processing technologies can be used most effectively. This volume, in short, conveys the key concepts and role of different technology in processing of fruits and vegetab…
Mehr
CHF 52.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Khan, Khursheed A. (Hrsg.) / Goyal, Megh R. (Hrsg.) / Paul, Prodyut K. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-351-79500-5
- EAN: 9781351795005
- Produktnummer: 31315198
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 514 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 37'954 KB
- Auflage: 1. Auflage
- Abbildungen: 90 schwarz-weiße und 28 farbige Abbildungen
Über den Autor
111215695
3 weitere Werke von Rachna (Hrsg.) Sehrawat:
Bewertungen
Anmelden