Produktbild
Rachna (Hrsg.) Sehrawat

Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables

Ebook (PDF Format)

Technological Interventions in Processing of Fruits and Vegetables presents a wide selection of the latest concepts in the fast-changing field of processing of fruits and vegetables (FAV). It provides key information on many new and different techniques used for processing of fruits and vegetables while also exploring the pros and cons of the various methods. There is an urgent need to explore and investigate waste in the processing of fruits and vegetables and how different processing technologies can be used most effectively. This volume, in short, conveys the key concepts and role of different technology in processing of fruits and vegetab… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Khan, Khursheed A. (Hrsg.) / Goyal, Megh R. (Hrsg.) / Paul, Prodyut K. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-351-79500-5
  • EAN: 9781351795005
  • Produktnummer: 31315198
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 514 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 37'954 KB
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 90 schwarz-weiße und 28 farbige Abbildungen

Über den Autor


111215695

3 weitere Werke von Rachna (Hrsg.) Sehrawat:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.