Hospitality and Tourism 2015
Proceedings of HTC 2015 (Malacca, Malaysia, 2-3 November 2015)
Innovation and Best Practices in Hospitality and Tourism Research contains 71 accepted papers from the Hospitality and Tourism Conference (HTC 2015, Melaka, Malaysia, 2-3 November, 2015). The book presents the up-and-coming paradigms and innovative practices within the hospitality and tourism industries, and covers the following topics:Management in Hospitality, Tourism, Foodservice and Gastronomy, Hospitality, Tourism and Foodservice Environment: Trends, New Concepts, and Developments, Education and Industry Linkages, Corporate Social Responsibility and Business Ethics in Hospitality and Tourism Industry, Economic / Social / Environmental /…
Mehr
CHF 52.25
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
V217:
Noch nicht erschienen, August 2021
Produktdetails
Weitere Autoren: Radzi, Salleh Mohd (Hrsg.) / Sumarjan, Norzuwana (Hrsg.) / Chik, C. T. (Hrsg.) / Bakhtiar, Mohd Faeez Saiful (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-317-27714-9
- EAN: 9781317277149
- Produktnummer: 31849048
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 392 S.
- Plattform: EPUB
2 weitere Werke von Salamiah A. (Hrsg.) Jamal:
Bewertungen
Anmelden