Produktbild
Williams-Sonoma Test Kitchen

Spiralizer 2.0 Cookbook

Ebook (EPUB Format)

The Spiralizer Cookbook 2.0 offers a fresh approach to the innovative tool that slices vegetables and fruits into noodles, shoestrings, thin shreds, and waferlike slices in seconds. This compact yet comprehensive guide to spiralizing includes everything you need to know, from how to assemble your spiralizer to understanding its unique blades and over 20 inspiring recipes for every meal of the day.This beautifully photographed handbook provides expert tips on how to use your spiralizer to make more than 20 delicious recipes for inspiring snacks, main dishes, desserts, and more.Find easy-to-follow recipes for Apple Pancakes; Baked Eggs with Zuc… Mehr

CHF 3.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-68188-201-7
  • EAN: 9781681882017
  • Produktnummer: 20656834
  • Verlag: Weldon Owen
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 3'283 KB

14 weitere Werke von Williams-Sonoma Test Kitchen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.