Produktbild
Terese (Hrsg.) Allen

Home Cooked Culture: Wisconsin Through Recipes

Buch

From Cranberry Pie to Point Bock Beer Cake, from Roast Mallard to Friday Fish Fry, from Latvian peppercakes to Wild Rice with Italian Sausage, this cookbook is bursting with the flavor of Wisconsin's varied cultures and communities. These nearly 100 recipes were demonstrated during the 1998 Smithsonian Folklife Festival in Washington, D.C. and the Wisconsin Folklife Festival in Madison, Wisconsin. Reflecting the enormously varied ethnic groups in the state--from Ojibwe to German to Hmong--the recipes are accompanied by notes about their origins and special place in family and ethnic traditions.

CHF 21.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Ly, Choua (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-9667012-0-3
  • EAN: 9780966701203
  • Produktnummer: 9240016
  • Verlag: Univ Of Wisconsin Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1998
  • Seitenangabe: 116 S.
  • Masse: H19.0 cm x B25.5 cm x D1.3 cm 363 g
  • Gewicht: 363

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.