Produktbild
John Weiss

The Ultimate Guide to Butchering Deer

A Step-by-Step Guide to Field Dressing, Skinning, Aging, and Butchering Deer

Ebook (EPUB Format)

The process of getting a deer from the field to the dinner plate can seem overwhelming, especially for beginners. Fortunately, this book of expert advice from veteran deer hunter John Weiss, packed with helpful illustrations and step-by-step explanations, makes it simple. Weiss covers everything you need to know to do your own butchering, including field dressing and transporting your deer, and aging and freezing your venison. The Ultimate Guide to Butchering Deer also features instructions on how to grind burger and make sausage links, and even comes with delicious recipes. This truly is a must-read for any aspiring home deer butcher.

CHF 7.55

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-62636-969-6
  • EAN: 9781626369696
  • Produktnummer: 22301485
  • Verlag: Simon + Schuster Inc.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 208 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 22'355 KB

68 weitere Werke von John Weiss:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.