Produktbild
Abdul (Hrsg.) Malik

Food Processing: Strategies for Quality Assessment

Ebook (PDF Format)

The aim of food processing is to ensure the microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory properties and ease of preparation. Processing may have either beneficial or harmful effects on these properties, so each of these factors must be taken into account in the design and preparation of foods. This book offers a unique look at the subject and provides not only an update of state-of-the art techniques in many critical areas of food processing and quality assessment, but also the development of value added products from food waste, safety and… Mehr

CHF 165.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Erginkaya, Zerrin (Hrsg.) / Ahmad, Saghir (Hrsg.) / Erten, Hüseyin (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4939-1378-7
  • EAN: 9781493913787
  • Produktnummer: 18256002
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 510 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 7'017 KB
  • Auflage: 2014
  • Abbildungen: 20 schwarz-weiße und 15 farbige Abbildungen, 31 schwarz-weiße Tabellen, Bibliographie

19 weitere Werke von Abdul (Hrsg.) Malik:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.