Produktbild
Brian (Hrsg.) McNeil

Practical Fermentation Technology

Buch

A hands-on book which begins by setting the context;- defining ′fermentation′ and the possible uses of fermenters, and setting the scope for the book. It then proceeds in a methodical manner to cover the equipment for research scale fermentation labs, the different types of fermenters available, their uses and modes of operation.

CHF 238.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Harvey, Linda M. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-470-01434-9
  • EAN: 9780470014349
  • Produktnummer: 7277955
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 388 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.4 cm x D2.7 cm 818 g
  • Gewicht: 818

Über den Autor


Dr Brian McNeil, Dr Linda Harvey, Strathclyde Fermentation Centre, Department of Biosciences, Strathclyde University Leading centre for fermentation research and consultancy in the UK.

4 weitere Werke von Brian (Hrsg.) McNeil:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.