Eric (Hrsg.) Lichtfouse
The History of Cyclodextrins
Ebook (PDF Format)CHF 141.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Fourmentin, Sophie (Hrsg.) / Crini, Grégorio (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-030-49308-0
- EAN: 9783030493080
- Produktnummer: 34806980
- Verlag: Springer
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2020
- Plattform: PDF
- Masse: 13'554 KB
Über den Autor
Dr. Grégorio Crini is environmental polymerist at Université Bourgogne Franche-Comté, Besançon, France. His research activities focus on the environmental aspects of cyclodextrin chemistry.Dr. Sophie Fourmentin is Professor at the Université du Littoral Côte d'Opale, Dunkerque, France. She is President of the French Cyclodextrin Society. Her research works are at the interface between host-guest chemistry and environmental chemistry.Dr. Eric Lichtfouse, is biogeochemist, Chief Editor and Professor of Scientific Writing at Aix Marseille University, France. He has invented carbon-13 dating and published the book Scientific Writing for Impact Factor Journals.
100 weitere Werke von Eric (Hrsg.) Lichtfouse:
Ebook (PDF Format)
CHF 130.00
Ebook (PDF Format)
CHF 141.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.