Produktbild
Jim (Hrsg.) Phillips

Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

International and Comparative Perspectives

Ebook (PDF Format)

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. A range of important case studies, from pasteurisation in Britain to the E coli outbreak offers new material for those interested in science policy and the role of expertise in modern political culture.

CHF 49.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Smith, David F. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-135-12853-1
  • EAN: 9781135128531
  • Produktnummer: 15002302
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 280 S.
  • Plattform: PDF

8 weitere Werke von Jim (Hrsg.) Phillips:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.