M. (Hrsg.) SELVAMUTHUKUMARAN
Non-Thermal Processing Technologies for the Grain Industry
BuchCHF 255.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V215:
Noch nicht erschienen, Juni 2021
Produktdetails
- ISBN: 978-0-367-60857-6
- EAN: 9780367608576
- Produktnummer: 35730081
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 320 S.
- Masse: H25.4 cm x B17.8 cm
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
Über den Autor
M. Selvamuthukumaran, PhD, is Associate Professor, School of Food Science & Post harvest Technology, Institute of Technology, Haramaya University, Dire Dawa, Ethiopia. He received his PhD in Food Science from the University of Mysore, and his masters in Food Science & Technology from the Jawaharlal Nehru Agricultural University. His areas of research include antioxidant rich functional foods, probiotic & prebiotic foods advanced food processing & preservation techniques.
21 weitere Werke von M. (Hrsg.) SELVAMUTHUKUMARAN:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.