Produktbild
M. (Hrsg.) SELVAMUTHUKUMARAN

Non-Thermal Processing Technologies for the Grain Industry

Buch

CHF 255.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-367-60857-6
  • EAN: 9780367608576
  • Produktnummer: 35730081
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.

Über den Autor


M. Selvamuthukumaran, PhD, is Associate Professor, School of Food Science & Post harvest Technology, Institute of Technology, Haramaya University, Dire Dawa, Ethiopia. He received his PhD in Food Science from the University of Mysore, and his masters in Food Science & Technology from the Jawaharlal Nehru Agricultural University. His areas of research include antioxidant rich functional foods, probiotic & prebiotic foods advanced food processing & preservation techniques.

21 weitere Werke von M. (Hrsg.) SELVAMUTHUKUMARAN:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.