Produktbild
Good Food Guides

Good Food: Best Ever Chicken Recipes

Triple-tested Recipes

Buch

Jeni Wright is a highly respected culinary expert and food writer. She specialises in Italian cuisine, but has had articles and books published covering a wide range of cooking subjects. She is a member of the Guild of Food Writers.

CHF 9.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84607-434-9
  • EAN: 9781846074349
  • Produktnummer: 3376731
  • Verlag: Ebury Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 216 S.
  • Masse: H15.3 cm x B13.6 cm x D1.3 cm 284 g
  • Abbildungen: col. ill
  • Gewicht: 284

Über den Autor


Jeni Wright is a highly respected culinary expert and food writer. She specialises in Italian cuisine, but has had articles and books published covering a wide range of cooking subjects. She is a member of the Guild of Food Writers.

30 weitere Werke von Good Food Guides:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.