The Oxford Companion to Wine
4th edition. Almost 4,000 A-Z entries on a breath-taking range of topics, from grape varieties and regions, to viticulture, growers and the history of wine. More than 60% of entries have been comprehensively revised, and there are over 350 brand new ones. 'The greatest wine book ever published' Washington Post
CHF 69.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Harding, Julia (Mithrsg.)
- ISBN: 978-0-19-870538-3
- EAN: 9780198705383
- Produktnummer: 18116573
- Verlag: Oxford Academic
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 908 S.
- Masse: H28.4 cm x B22.8 cm x D4.5 cm 2'867 g
- Abbildungen: 16 full-page colour images, 29 maps, 45 illustrations
- Gewicht: 2867
Über den Autor
Jancis Robinson
1 weiteres Werk von Jancis (Hrsg.) Robinson:
Bewertungen
Anmelden