Produktbild
Marcus Lafayette Byrn

Recipes for Brewing Different Types of Beers and Ales

Buch

This practical recipe book is sure to delight any beer and ale enthusiast, amateur winemaker, home-brewer, or beer historian, providing instructions on brewing methods and traditional recipes for a variety of ales, beers and wines. Illustrated with useful diagrams throughout, it also includes suggestions on brewer's yeast supplements. Contents include: Beer Brewing; Burton Ale; Windsor Ale; Bavarian Beer; Table Beer, from Bran and Shorts; Ginger Wine; Substitute for Brewer's Yeast; Currant Wine; Small Beer for Shipping; Welsh Ale; Reading Ale; Wirtemberg Ale; Hock; Scurvy-Grass Ale; Dorchester Ale. Complete with a new introduction and the ori… Mehr

CHF 17.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4465-3394-9
  • EAN: 9781446533949
  • Produktnummer: 11076081
  • Verlag: Deutsch Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 34 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.2 cm 58 g
  • Gewicht: 58

16 weitere Werke von Marcus Lafayette Byrn:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.