Produktbild
Shivendu (Hrsg.) Ranjan

Nanoscience in Food and Agriculture 5

Buch

This book presents comprehensive reviews on the principles, design and applications of nanomaterials in the food and agriculture sectors. This book is the fifth of several volumes on Nanoscience in Food and Agriculture, published in the series Sustainable Agriculture Reviews. Nanotechnology, the use of techniques to create nanomaterials, is a rapidly emerging scientific field. Yet nanomaterials are nothing new; they have always occurred in nature. What is new: the methods that allow us to synthesize unprecedented nanomaterials with precisely tailored properties, thus opening the door for many applications in diverse fields. In particular, t… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Dasgupta, Nandita (Hrsg.) / Lichtfouse, Eric (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-58495-9
  • EAN: 9783319584959
  • Produktnummer: 22819262
  • Verlag: Springer Nature EN
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 366 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm 6'919 g
  • Auflage: 1st ed. 2017
  • Abbildungen: schwarz-weiss Illustrationen, Tabellen, farbig
  • Reihenbandnummer: 26
  • Gewicht: 6919
  • Sonstiges: Research

Über den Autor


114563551

84 weitere Werke von Shivendu (Hrsg.) Ranjan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.