Produktbild
Juliet R (Hrsg.) Roberts

Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1

Safety and Quality

Buch

World egg consumption is increasing, particularly in developing countries. This creates new challenges, particularly for more intensive systems which have played a major role in increasing production and productivity. Intensive systems face a continuing threat from zoonoses. At the same time, consumer expectations about both safety, sensory and nutritional quality have never been higher. There is also increasing concern about the environmental impact of and animal welfare issues in egg production.Drawing on an international range of expertise, this book reviews key research addressing these issues. Part 1 looks at developments in understandin… Mehr

CHF 315.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78676-076-0
  • EAN: 9781786760760
  • Produktnummer: 20332146
  • Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing Limited
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 432 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D2.7 cm 775 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 775

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.