Produktbild
Fidel (Hrsg.) Toldra

Lawrie's Meat Science

Buch

Lawrie's Meat Science, Eighth Edition, provides a timely and thorough update to this key reference work, documenting significant advances in the meat industry, including storage and preservation of meat, the eating quality of meat, and meat safety. The book examines the growth and development of meat animals, from the conversion of muscle to meat and eventual point of consumption. This updated volume has been expanded to include chapters examining such areas as packaging and storage, meat tenderness, and meat safety. Furthermore, central issues such as the effects of meat on health and the nutritional value of meat are analyzed. Broadly split… Mehr

CHF 193.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-08-100694-8
  • EAN: 9780081006948
  • Produktnummer: 22232640
  • Verlag: Woodhead Pub
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 730 S.
  • Masse: H23.6 cm x B15.6 cm x D4.3 cm 1'236 g
  • Auflage: 8. A.
  • Gewicht: 1236

30 weitere Werke von Fidel (Hrsg.) Toldra:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.