The Complete Guide to Baking
Bread, Brioche and Other Gourmet Treats
Helps readers to master their baking skills through 100 recipes together with step-by-step photographs which help to simplify even the most complex of techniques.
CHF 51.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-74379-339-8
- EAN: 9781743793398
- Produktnummer: 23233749
- Verlag: Hardie Grant Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 288 S.
- Masse: H25.3 cm x B33.5 cm x D3.6 cm 2'030 g
- Auflage: Hardback
- Abbildungen: Full colour photography throughout
- Gewicht: 2030
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Rodolphe Landemaine is a baker and pastry chef who has worked with some of France's leading patissiers and restaurants, including Ladurée (alongside Pierre Hermé), Paul Bocuse in Lyon, Lucas Carton and the Bristol Hotel.
2 weitere Werke von Rodolphe Landemaine:
Bewertungen
Anmelden