Produktbild
Ioannis S. Arvanitoyannis

HACCP and ISO 22000

Application to Foods of Animal Origin

Ebook (PDF Format)

Food Safety is an increasingly important issue. Numerous food crises have occurred internationally in recent years (the use of the dye Sudan Red I; the presence of acrylamide in various fried and baked foods; mislabelled or unlabelled genetically modified foods; and the outbreak of variant Creutzfeldt-Jakob disease) originating in both primary agricultural production and in the food manufacturing industries. Public concern at these and other events has led government agencies to implement a variety of legislative actions covering many aspects of the food chain. This book presents and compares the HACCP and ISO 22000:2005 food safety manageme… Mehr

CHF 210.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4443-2093-0
  • EAN: 9781444320930
  • Produktnummer: 13861848
  • Verlag: John Wiley & Sons
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 560 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'613 KB
  • Auflage: 1. Auflage

Über den Autor


Ioannis S. Arvanitoyannis is Associate Professor of Food Quality Assurance & Safety and Food Technology, School of Agricultural Sciences, University of Thessaly, Greece

5 weitere Werke von Ioannis S. Arvanitoyannis:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.