Produktbild
A. Malcolm Campbell

Cellular Respiration

Buch

What happens to a meal after it is eaten? Food consists primarily of lipids, proteins and carbohydrates (sugars). How do cells in the body process food once it is eaten and turned it into a form of energy that other cells can use? This book examines some of the classic experimental data that revealed how cells break down food to extract the energy. Metabolism of food is regulated so that energy extraction increases when needed and slows down when not needed. This type of self-regulation is all part of the complex web of enzymes that convert food into energy. Adding to this complexity is that all food eventually winds up as two carbon bits tha… Mehr

CHF 101.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Paradise, Christopher J.
  • ISBN: 978-1-60650-997-5
  • EAN: 9781606509975
  • Produktnummer: 19794136
  • Verlag: Momentum Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 84 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.4 cm 136 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 136

59 weitere Werke von A. Malcolm Campbell:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.