Produktbild
Michela (Hrsg.) Spataro

Ceramics, Cuisine and Culture

The archaeology and science of kitchen pottery in the ancient mediterranean world

Buch

The 23 papers presented here are the product of the interdisciplinary exchange of ideas and approaches to the study of kitchen pottery between archaeologists, material scientists, historians and ethnoarchaeologists. They aim to set a vital but long-neglected category of evidence in its wider social, political and economic contexts. Structured around main themes concerning technical aspects of pottery production; cooking as socio-economic practice; and changing tastes, culinary identities and cross-cultural encounters, a range of social economic and technological models are discussed on the basis of insights gained from the study of kitchen po… Mehr

CHF 65.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Villing, Alexandra (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78925-341-2
  • EAN: 9781789253412
  • Produktnummer: 31830517
  • Verlag: Oxbow Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H21.6 cm x B27.9 cm x D1.6 cm 1'042 g
  • Abbildungen: b/w
  • Gewicht: 1042
  • Sonstiges: Tertiary Education (US: College)

5 weitere Werke von Michela (Hrsg.) Spataro:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.