Johan Pottier
Anthropology of Food
Buch
In this new book, Pottier provides an incisive account of food production and famine in the world today. Drawing on the work of anthropologists and other sources, he offers a wide-ranging account of the methods used to produce and distribute food in a variety of cultural and historical contexts, from India to sub-Saharan Africa.
CHF 47.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-7456-1534-9
- EAN: 9780745615349
- Produktnummer: 8508570
- Verlag: Polity Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1999
- Seitenangabe: 240 S.
- Masse: H22.8 cm x B15.3 cm x D1.8 cm 395 g
- Auflage: New
- Gewicht: 395
Über den Autor
Johan Pottier is Senior Lecturer in Anthropology at SOAS.
22 weitere Werke von Johan Pottier:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.