Food And Agriculture Organization (Hrsg.)
Pulses: A Global Journey Through Recipes from Leading Chefs
Buch
A beautifully illustrated collection of recipes for pulses from around the world, presented in a handy and compact format. Explore Latin American cuisine with Helena Rizzo, Asian creations with Sanjeev Kappor, flavours from the African continent with Moha Fedal, as well as the delectable recipes of Abraham García from Spain, Ron Pickarski from the USA and Didem Senol from Turkey.
CHF 22.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-109343-6
- EAN: 9789251093436
- Produktnummer: 22340230
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 120 S.
- Masse: H21.3 cm x B15.7 cm x D1.5 cm 386 g
- Gewicht: 386
100 weitere Werke von Food And Agriculture Organization (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.