Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean
The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with bacteria. Soybean was domesticated in northeastern China about 2500 BC and subsequently spread to other countries. The enormous
CHF 81.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Ratnaparkhe, Milind B. (Hrsg.) / Kole, Chittaranjan (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4398-4466-3
- EAN: 9781439844663
- Produktnummer: 31760618
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 388 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 8'144 KB
Über den Autor
Kristin Bilyeu and Milind B. Ratnaparkhe, USDA-ARS, University of Missouri, Columbia, USAChittaranjan Kole, Department of Genetics and Biochemistry, Clemson University, South Carolina, USA
1 weiteres Werk von Kristin (Hrsg.) Bilyeu:
Bewertungen
Anmelden