Produktbild
Grahame W. (Hrsg.) Gould

Innovations in Food Processing

Ebook (PDF Format)

The food world has a number of options available to make the food industry more diverse, competitive, and efficient. Innovations in Food Processing investigates some of these options, alternative technologies, and strategies for properly addressing new challenges facing the food industry. It also provides specific examples on how these alternatives

CHF 70.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4822-7886-6
  • EAN: 9781482278866
  • Produktnummer: 28781445
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2000
  • Seitenangabe: 282 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 10'242 KB

4 weitere Werke von Grahame W. (Hrsg.) Gould:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.