Produktbild
Devarajan (Hrsg.) Thangadurai

Mycorrhizal Biotechnology

Ebook (PDF Format)

Several studies have demonstrated that mycorrhizal associations play vital role in plant nutrition. They greatly increase the efficiency of nutrient and water uptake, enhance resistance to pathogens, and buffer plant species against several environmental stresses and drought resistance. Mycorrhizae also improve plant growth and survival in soils co

CHF 81.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Busso, Carlos Alberto (Hrsg.) / Hijri, Mohamed (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4398-4540-0
  • EAN: 9781439845400
  • Produktnummer: 19574996
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 226 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'790 KB

Über den Autor


Devarajan Thangadurai, Karnatak University, IndiaCarlos Alberto Busso, Universidad Nacional del Sur, ArgentinaMohamed Hijri, Universite de Montreal, Canada

44 weitere Werke von Devarajan (Hrsg.) Thangadurai:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.