Polysaccharide Shapes
1 Basic ideas about molecular shape.- 1.1 Shapes of biopolymers.- 1.2 Conformational principles.- 1.3 Shapes in equilibrium.- 2 The building units.- 2.1 Pyranose (six membered) forms.- 2.2 Furanose (five membered) forms.- 2.3 Other forms.- 2.4 Conformation and configuration: isomers and derivatives.- 2.5 Sugar shapes in hydrolysis of carbohydrate chains.- 2.6 Prediction of shapes.- 2.6.1 Estimation of interaction free energies.- 2.6.2 Calculation of conformational energies.- 2.7 Natural building units.- 3 The linkages.- 3.1 Linkage structures and patterns.- 3.2 Linkage conformation.- 3.3 Chain conformation: order versus disorder.- 4 Simple ca…
Mehr
CHF 126.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-412-13030-4
- EAN: 9780412130304
- Produktnummer: 11013827
- Verlag: Springer Netherlands
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1977
- Seitenangabe: 84 S.
- Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.4 cm 119 g
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 119
5 weitere Werke von D. A. Rees:
Bewertungen
Anmelden